Creatief schrijven

Creatief schrijven

In de ruimte van de polder met zijn weidse wolkenluchten wordt je creativiteit bijna vanzelf wakker gekust. In de natuur kom je tot rust. In de workshop Creatief Schrijven ontdek je dat je meer woorden voor je gedachten en gevoelens ter beschikking hebt dan je dacht. Aan de hand van concrete vragen en opdrachten ga je met behulp van een schrijftechniek schrijvend nadenken over een (Bijbels) thema. Daarmee kom je dichter bij wat je werkelijk vindt en voelt. En ontmoet je God op en nieuwe manier.

Indeling workshop

De workshop Creatief Schrijven wordt ingeleid met een stiltemeditatie, om eerst innerlijk tot rust en stilte te komen. Daarna neem ik je ongeveer anderhalf tot twee uur mee in de wereld van de schrijftechnieken. Na afloop heb je een bruikbaar instrument gekregen om je relatie met God te verdiepen. Niet alleen je Bijbellezing, maar ook je gebed verdiept zich. We sluiten het programma na de lunch af met een loopmeditatie in de nabije omgeving, of een creatieve verwerking. De inzichten die je hebt opgedaan maak je dan praktisch, voor een blijvend resultaat van de workshop.

Je wordt deze dag verwend met een heerlijke lunch. Graag vooraf eventuele allergieën of dieetwensen doorgeven.

  Voor meer informatie:      06 40583879 / 
   Heb je belangstelling? Laat het a.u.b. weten!
  Kosten:€40,00 p.p. Koffie, thee, lunch en materialen zijn inclusief.
   Bij aanmelding met twee of meer personen 10% korting p.p.
  Er is nog geen nieuwe datum vastgesteld vanwege de onzekere corona-omstandigheden.

  Er is nog geen nieuwe datum vastgesteld vanwege de onzekere corona-omstandigheden.

  Wel wordt er hard gewerkt aan het samenstellen van een passend programma, waarbij de RIVM-richtlijnen in acht worden genomen. Ben je niet gevaccineerd? Van harte welkom, mits je een negatieve zelftest kunt tonen.

  Wanneer de situatie stabieler is geworden start ik snel met een kant en klaar programma. Houd dus FacebookInstagram en de website in de gaten.

  nl_NLDutch
  ×

   

  Hallo, ik ben Agnes Visser

  Gespecialiseerd in hulp bij individuele problemen, relatie- en ouderschapszorgen en pastorale zorg. Hoe kan ik je helpen?

  × Hoe kan ik je helpen?