Ontspanningsmassage

Werkwijze ontspanningsmassage

Ik verwelkom je graag in mijn Hulpverleningspraktijk voor een ontspanningsmassage. Voordat een massagebehandeling gegeven kan worden bekijken we tijdens het intakegesprek of er contra-indicaties aanwezig zijn. We bespreken de aanleiding voor je aanmelding, je algemene gezondheidstoestand, je leef- en slaapgewoonten, en eventueel medicijngebruik.

Als je last hebt van pijn door stress of lichamelijke overbelasting, dan helpt een ontspanningsmassage van je hele lichaam, of een specifieke regio (rug, schouders, nek). Kijk voor meer informatie op deze pagina. 

Heb je voornamelijk klachten die zich uiten in emotioneel welbevinden, dan kun je denken aan gesprekstherapie. Een combinatie met massage is ook mogelijk.
N.B. Ik geef geen erotische massage.

Kom je er niet uit? Gebruik het contactformulier om je vraag te stellen. Mailen of bellen voor overleg kan ook

1

Aanmelding, intake.

2

Bespreking van eventuele contra-indicaties, behandelafspraken.

3

Ontspanningsmassages worden op basis van specifieke klachten bij rug-, nek- en/of schouderklachten gegeven, of als een heerlijk ‘moment voor jezelf’ wanneer je geen bijzondere klachten hebt. In een stressvol leven kan een ontspanningsmassage precies zijn wat je nodig hebt om weer bij je emoties te komen en de stress los te laten.

nl_NLDutch
×

 

Hallo, ik ben Agnes Visser

Gespecialiseerd in hulp bij individuele problemen, relatie- en ouderschapszorgen en pastorale zorg. Hoe kan ik je helpen?

× Hoe kan ik je helpen?