Retraitedag

Elpidos-Retraitedag in de polder

Hoe laad jij je batterij op? Door drukte en bedrijvigheid, of juist door de stilte op te zoeken? Dan is een Elpidos-Retraitedag iets voor jou. Een hele dag in de stilte luisteren naar je eigen hart en ziel, je bewust worden van wat er in je opkomt, jezelf bevragen. Wie wil jij zijn? Wie is God voor jou? Hoe kun jij jezelf aanvaarden en je vrij voelen?

– Heb de stilte lief boven alle dingen: zij zal je een vrucht aandragen die in woorden onmogelijk beschreven kan worden.
Isaac van Ninivé

Programma

In de weidsheid van polders en wolkenluchten kun je heel goed stil worden en zijn. Het wolkenspel, de wind, de geur van gras en water, alles draagt daar aan bij.

Bij het dagprogramma kun je denken aan een stiltewandeling, een stiltemeditatie (binnen of buiten), en een lezing over de betekenis van stil worden en zijn. Maar ook aan een creatieve verwerking waarin je zelf een vertaling maakt van jouw stilte-ervaring, of luistert naar muziek. Alles mag, niets moet. Een dag lang tijd met en voor jezelf, zonder te praten, alleen door te ‘zijn’. Ook wanneer je samen komt met iemand anders is het niet de bedoeling dat jullie met elkaar praten, maar dat je samen stil bent. Je zult enorm verrast worden door wat jou dat brengt!

Je wordt deze dag verwend met een heerlijke lunch. Graag vooraf eventuele allergieën of dieetwensen doorgeven.

  Voor meer informatie:      06 40583879 / (Ineke?) 
   Laat het a.u.b. weten als u belangstelling hebt!
  Kosten:€85,00 p.p. Koffie, thee, lunch en materialen zijn inclusief.
   Bij aanmelding van twee of meer personen 10% korting p.p.

  Er is nog geen nieuwe datum vastgesteld vanwege de onzekere corona-omstandigheden.

  Wel wordt er hard gewerkt aan het samenstellen van een passend programma, waarbij de RIVM-richtlijnen in acht worden genomen. Ben je niet gevaccineerd? Van harte welkom mits je een negatieve zelftest kunt tonen.

  Wanneer de situatie stabieler is start ik snel met een kant en klaar programma. Houd dus FacebookInstagram en de website in de gaten.

  nl_NLDutch
  ×

   

  Hallo, ik ben Agnes Visser

  Gespecialiseerd in hulp bij individuele problemen, relatie- en ouderschapszorgen en pastorale zorg. Hoe kan ik je helpen?

  × Hoe kan ik je helpen?