Verstoorde relaties

pexels-cottonbro-4098146

Relaties en conflicten

VERSTOORDE RELATIES

Er bestaat een verscheidenheid aan relatievormen; met collega’s, je buren, familie en je gezin, met de leden van je kerk. Relaties zijn kwetsbaar omdat je er emotioneel in investeert, maar veel relaties kunnen best een stootje hebben. Een pittige discussie, een korte tijd van verwijdering, maar je mist elkaar. Of, heel praktisch, je hebt elkaars aanwezigheid nodig. Je maakt het weer goed en pakt samen de draad weer op. Maar soms lukt dat niet. Naarmate het negeren langer duurt wordt het steeds onmogelijker om weer tot elkaar te komen. Verstoorde relaties staan vaak ook aan de basis van allerlei persoonlijke problemen. Worstel jij hiermee en zoek je naar een manier om de relatie te redden of te verbeteren?

HULP BIJ VERSTOORDE RELATIES

Het onrecht en verdriet van gebroken en verstoorde relaties gaat God zeer aan het hart, en Hij heeft er een oplossing voor. Wie berouw heeft en schuld belijdt, ontvangt werkelijk vergeving en bevrijding. Er komt ruimte voor een nieuw begin. In je huwelijk maar ook in je familie of gezin, in de kerk, in je werkkring of de buurt. Geef jezelf en je relatie een geweldig cadeau: kans op herstel.

Mail of bel me voor een afspraak of gebruik het contactformulier.

nl_NLDutch
×

 

Hallo, ik ben Agnes Visser

Gespecialiseerd in hulp bij individuele problemen, relatie- en ouderschapszorgen en pastorale zorg. Hoe kan ik je helpen?

× Hoe kan ik je helpen?