Ontspanningsmassage

Massage, lekker voor de lekker….

Heb je soms ook zo’n behoefte aan een momentje voor jezelf, even wat me-time in de hectiek van het leven?

Trakteer jezelf eens op een half/heel uur ontspanningsmassage

Je ligt op de massagetafel en je hoeft even helemaal niets….behalve alles loslaten, je overgeven aan het moment en jezelf volkomen ontspannen door de aanrakingen, de rust en stilte en even helemaal NIETS aan je hoofd.

Je ervaart een weldadige rust en ontspanning, omdat je in het hier en nu bent ….er wordt even voor jou gezorgd in plaats van andersom…

De massage is vooral gericht op je [onder]rug, schouders en nek, een arm/hand en been/voet massage is ook mogelijk.

Werkwijze ontspanningsmassage​

De meeste mensen bouwen spanning op in hun schouders. Wanner het zorgen [even]  teveel wordt  of gewoon te lang duurt trek je je schouders onbewust op. De stress veroorzaakt zo een voortdurende spierspanning in nek, schedel en bovenrug, waardoor nek- en schouderpijn, hoofdpijn  opkomen. Daar krijg je ook weer stress van en zo zit je zomaar in een vicieuze cirkel.

Als je het te druk hebt en veel [moet] zorgen als mantelzorger, ouder in een jong gezin, op je werk met spanningen en werkdruk te maken hebt en alle ballen in de lucht houden lastig wordt dreigt overbelasting, en helaas op den duur kan zelfs volledige uitval door een burn-out ontstaan.

Voorkom dit en zorg voor jezelf! Maak een afspraak voor een fijne massage en kom tot rust….kom even lekker los

Vanuit die rust en met wat afstand kun jij dan ook gaan kijken naar hoe je sommige dingen anders kunt gaan aanpakken en wat meer overzicht creëren. Ook daar help ik je graag bij indien gewenst.

Laat wat van je horen, je bent bij Elpidos aan het juiste adres

  nl_NLDutch
  ×

   

  Hallo, ik ben Agnes Visser

  Gespecialiseerd in hulp bij individuele problemen, relatie- en ouderschapszorgen en pastorale zorg. Hoe kan ik je helpen?

  × Hoe kan ik je helpen?