Angstklachten

Angstklachten

OMGAAN MET ANGST

Angst is vervelend en naar, maar nuttig. God heeft ons zo gemaakt dat we in staat zijn om in actie te komen bij gevaar. Angst helpt je daar bij. Maar voor jou is angst een probleem geworden. Daarom lees je dit, op zoek naar hulp. Je omgeving zegt dat je bang bent voor niks, en zelf weet je het vaak ook wel: er is niets om bang voor te zijn. Maar toch ben je bang! Niet begrepen worden maakt je eenzaam. Gelukkig ben je niet te bang om hulp te zoeken, jouw klachten zijn goed te behandelen; omgaan met angst kun je leren.

 

pexels-mart-production-8458816
pexels-nathan-cowley-920036

Hulp bij het omgaan met angst

Mensen lijden onder allerlei angstklachten: angst voor het leven, angst voor de dood, angst voor situaties of personen, angst voor gevaar. De Bijbel heeft een antwoord op ongezonde angst, namelijk: LIEFDE. De liefde van God werkt in jou, en maakt je vrij van angst. Dat klinkt simpel, maar het is hard werken. Gelukkig hoef je niet in je eentje te blijven worstelen. 

Mail of bel me voor een afspraak, of gebruik het contactformulier

nl_NLDutch
×

 

Hallo, ik ben Agnes Visser

Gespecialiseerd in hulp bij individuele problemen, relatie- en ouderschapszorgen en pastorale zorg. Hoe kan ik je helpen?

× Hoe kan ik je helpen?